
Паста-салат із тунцем
Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
La Pasta Nidi Pasta 400g
450 г.
Calvo California canned tuna salad 150g
200 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
500 г.
Oscar Pitted Olives 300g
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
0,5 ч. л
Red Onion
1 шт.
Parsley 70g
1 пучок
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.
02
Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.
03
У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores