М'ясо по-китайськи - Image

М'ясо по-китайськи

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Варіантів рецепта «м'ясо по-китайськи» незліченна безліч. М'ясо по-китайськи - це візитна картка китайської кухні. Його готують скрізь, з усіх видів м'яса і птиці. Даний рецепт найбільш простий у приготуванні і доступний за інгредієнтами. Рекомендується нарізати м'ясо поперек волокон. Таким чином, нарізне м'ясо не тільки простіше готується, але і набуває більш ніжний смак. Використання соєвого соусу дозволяє не додавати сіль у страву, так як соус дуже солоний. До м'яса по-китайськи рекомендується подавати рис, приготовлений на пару. Приготований таким чином рис не тільки зберігає в собі всі корисні вітаміни та мікроелементи, але і має гарну розсипчасту структуру.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

300 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Chong Soy Sauce 1l

2 ст. л.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

2 ст. л.

Auchan Sesame Oil 240ml

1 ч. л.

Garlic

2 зубчики

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

1 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

30 г.

Sesame Seeds

1 ст. л.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати тонкими скибочками невеликого розміру.

02

Для маринаду змішати цукор, соєвий соус, вино, кунжутну олію, роздавлений часник. М'ясо покласти в маринад і залишити на кілька годин.

03

Сковороду розігріти, налити олію та обсмажити м'ясо 5 хвилин, поки не випариться рідина.

04

Нарізати зелену цибулю, додати до м'яса. Перемішати і смажити м'ясо з зеленою цибулею не більше 1 хвилини. Посипати насінням кунжуту.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min