Мідії по-прованськи - Image

Мідії по-прованськи

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Любителі морської їжі і гурмани будуть просто в захваті від такого рецепта приготування мідій. Та й в принципі будь-яка людина не зможе втриматися, щоб не спробувати дану страву. Мідії по-прованськи відмінно підійдуть, як страва для вечері. Прованс і морепродукти - це класика жанру. У цьому регіоні морепродукти дуже люблять і там їх вміють готувати по-справжньому. Тому даний рецепт прямо з Провансу. Мідії, тушковані в томатному соусі з додаванням інших ароматних інгредієнтів таких, як часник і селера - це не те слово смачно. А аромат мідій не зможе залишити в спокої ні одну ситу душу. Адже, навіть якщо ви не голодні, вдихнувши аромат готової страви, ви вже не втримаєтеся, щоб не з'їсти її - це ми вам гарантуємо.

Ingredients for the recipe

Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
109.90 - 148.90

Bastida Me Gusta White Wine 0.75l

750 ml

Ingredients

Bastida Me Gusta White Wine 0.75l

200 г.

Onion

1 шт.

Spicy Mussels

1 кг.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Garlic

4 зуб.

Parsley 70g

за смаком

Red Chili Pepper

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Thyme, pc

за смаком

Preparation steps

01

Очистити цибулю, нарізати кільцями і пасерувати в сковороді з перцем чилі. Додати чебрець.

02

Помідори обробити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, нарізати невеликими шматочками і додати в цибулю. Також додати часник.

03

Потім в сковороду влити вино і дати покипіти кілька хвилин, також додати мідії, в кінці посолити і поперчити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min