М'ясні "ватрушки" - Image

М'ясні "ватрушки"

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Такого ви ще не пробували!.. Ватрушки, але не прості, а... незвичайні. Заміняємо тісто м'ясним фаршем. М'ясна ватрушка, приготована по нашому рецепту припаде до смаку навіть самому вимогливому гурману, підкорить не одне чоловіче серце . А якщо ви намалюєте кетчупом очки і рот - ваш малюк із задоволенням з'їсть це блюдо і попросить добавку. Наші ватрушки випікаються в духовці, що підвищує їх поживну і дієтичну цінність. Це дуже важливо для дітей і літніх людей. Якщо чекаєте в гості свекруху - обов'язково приготуйте наші ватрушки. Таке частування не залишить байдужою навіть саму примхливу свекруху. Насолоджуйтеся!

Ingredients

Фарш

500 г.

Плавлений сир

150 г.

Кисломолочний сир

300 г.

Твердий сир

100 г.

Яйце

1 шт.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Зелень

1 пучок

Preparation steps

01

Викласти м'ясний фарш в миску і додати до нього яйце. Потім посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.

02

Сир натерти на середній терці і додати його до фаршу. Знову добре перемішати.

03

В окремій мисці кисломолочний сир змішати з плавленим сиром, який натерти на крупній терці.

04

Фарш розділити на 5 рівних частин. Потім кожну частину сформувати коржиком із заглибленням посередині.

05

В ці заглиблення викласти масу з сиру та кисломолчного сиру.

06

Викласти "ватрушки" на деко і поставити в духовку, розігріту до 180°С. Випікати протягом 40 хвилин.

07

Потім вийняти "ватрушки" з духовки і подавати, посипавши зверху порізаною зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

М'ясні "ватрушки" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua