Маринована сьомга на шпажках - Image

Маринована сьомга на шпажках

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Маринована сьомга на шпажках - ще один незвичайний, але дуже простий спосіб приготувати рибу так, аби вона не втратила свої корисні речовини. Рибу на шпажках можна подавати як у якості закуски, так і в якості головної страви. Сьомга стане відмінною прикрасою святкового столу, доповнить важливість особливого випадку, добре буде поєднуватися з келихом червоного вина. Все залежить від ваших бажань і фантазії. Часник додасть неперевершеного аромату і пікантності, а йогурт зробить м'ясо риби надзвичайно ніжним. Також ви можете приготувати соус на свій смак. Гармонійно буде виглядати разом з овочевим салатом. Приємного апетиту!

Ingredients

Філе риби

600 г.

Сіль

17 г.

Каррі

10 г.

Соняшникова олія

100 мл.

Йогурт натуральний

250 мл.

Огірок

1 шт.

Зубчик часнику

1 шт.

Preparation steps

01

Нарізати рибу довгими, широкими шматками. Змішати пасту каррі з соняшниковою олією та покласти шматочки риби в соус, який отримали. Залишити маринуватися на 4 години мінімум. Краще на цілий день.

02

Замариновану рибу одягнути на шпажки, посолити (10 г.) та готувати на грилі 1-2 хвилини з кожної сторони. Рибу можна також запекти в духовці при 180°C протягом 4 хвилин.

03

Огірок почистити від шкірки, натерти на тертці, злити сік, який утворився та змішати з йогуртом. Додати подрібнений часник та сіль (7 г.).

04

Подавати шпажки з рибою на тарілці разом з соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Маринована сьомга на шпажках – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua