
Маринад для курки
Ви любите запечену або підсмажену курочку? А ваші близькі? Пропонуємо вам спробувати рецепт маринаду для курки, який помітно покращить смакові якості страви. Що вже там, маринад не просто покращить страву, він зробить її пікантною, в міру гострою, з її смаком ніщо не зрівняється, а аромат рознесеться по всій окрузі. Особливо цей аромат порадує вас в холодну погоду, коли організм намагається зігрітися абсолютно від усього. Завдяки суміші перцю маринад буде гострий, немов лук Робін Гуда. Імбир подарує страві пікантності, а вашому організму - корисні речовини, поліпшить імунітет. Часник порадує організм вітамінами у холодну погоду, але і стане відмінним афродизіаком. Маринад може стати секретною зброєю для будь-якої господині. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bavaria Ginger and Lime Non-Alcoholic Beer 0.33l
1 ч. л.
Garlic
5 зуб.
Salad Sunflower Oil 500ml
5 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
0,25 ст.
Spice Nutmeg Ground
0,5 ч. л.
Spice Pepper Mix
0,5 ч. л.
Packaged Green Peppers
0,5 ч. л.
Eco Turmeric 20g
0,5 ч. л.
Metro Chef Curry Spice 440g
1 ч. л.
John Top Lemon Dressing 230ml
50 мл.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Корінь імбиру і часник натерти на дрібній тертці.
02
Додати олiю, сметану, суміш перців, паприку, мускатний горіх, карі, сіль, сік лимона. Добре перемішати.
03
Маринувати 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores