Стегенця по-французьки - Image

Стегенця по-французьки

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Французька кухня відрізняється особливою вишуканістю і розмаїтістю. Страви французької кухні валять на повал всіх гурманів світу своїм витонченим смаком. От і сьогодні ми вам пропонуємо приготувати прекрасну страву французької кухні. Цю апетитну страву можна приготувати для особливого випадку, а також на звану вечерю або обід. Вона дуже вигідно відобразить ваш настрій перед гостями. Також не можна не відзначити чудовий і ні з чим незрівняний смак страви, який не може залишити байдужими нікого. Таку страву потрібно прикрасити зеленню, можна також помідорами. Гарнір до неї не потрібен - вона подається самостійно. Подавати стегенця по-французьки можна з будь-якими напоями.

Ingredients for the recipe

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
452.70

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

per 1 kg

Ingredients

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

250 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

1 ст. л.

Garlic

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Розморожені окороки натерти сіллю, перцем і часником за смаком. Залишити на 2 години, щоб вони просочилися.

02

Сир нарізати скибочками товщиною 0,5 см.

03

Тісто розкачати тонко і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.

04

Акуратно підняти шкірку стегенець і вкласти туди скибочки сиру.

05

Потім обернути кожне стегенце смужками тіста.

06

Деко змастити олією, розкласти стегенця і поставити в духовку на 30-40 хвилин.

07

Готову страву прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min