
Курячі рулетики в беконі
Курячі рулетики в беконі - швидка в приготуванні, ситна, апетитна і дуже смачна страва. При запіканні куряча начинка просочується запаморочливим ароматом бекону, який в свою чергу покривається хрусткою скоринкою. Завдяки цьому всередині рулетики залишаються дуже ніжними, м'якими і соковитими. Страву можна подавати разом з гарніром, а можна представити у вигляді закуски і подати до нього соус. Рулетики з курки виглядають дуже гарно, тому ідеально підійдуть і для святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Auchan Bavarian Raw-smoked Bacon 150g
100 г.
Kaiser Bun
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Almond Pitted Prunes 75g
100 г.
Bakalland Walnut Kernels 200g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Булочку замочити в молоці, філе пропустити через м'ясорубку.
02
Змішати фарш із розмокшою булочкою. Посолити, поперчити, добре перемішати.
03
Приготувати начинку для рулетиків: змішати подрібнені в блендері горіхи і дрібно нарізаний чорнослив.
04
У середину сформованих із фаршу коржиків покласти трохи начинки, зліпити котлетки і обернути їх смужками бекону.
05
Викласти рулетики у форму для запікання. Запікати в духовці при температурі 180°С 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores