Краківський сирник - Image

Краківський сирник

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 10 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Рецепт краківського сирника дуже схожий на рецепт чіз-кейка. Власне, це і є чіз-кейк, тільки от назва залишилася наша, більш зрозуміла. Як і будь-яка вигадлива і вишукана страва, краківський сирник займе у вас не так уже і мало часу і сил, тому до сімейної повсякденної вечері його навряд чи приготуєш, хіба що у вас достатньо вільного часу. Але ось до свята ця страва буде в самий раз. По-перше, як будь чіз-кейк, він дуже м'який і повітряний. По-друге, виглядає він досить презентабельно і цікаво, особливо квадратики зі смужок тіста і глазурі. А якщо ще й прикрасити будь-якими фруктами, то отримаємо справді чудову страву.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

250 г.

Peipeile 3D Dinosaurs in Egg Modeling Dough 3 Colors

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Cottage Cheese 9%

1 кг.

Dr. Oetker Potato Starch 75g

3 ст. л.

Raisins

100 г.

Lemon

1 шт.

Mriya Vanilla Sugar 10g

2 пакета

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 шт.

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

1 шт.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Preparation steps

01

Розм'якшене масло (125 г.) добре розтерти з цукровою пудрою (100 г.). В отриману масу додати 1 яйце, 1 пакетик ванільного цукру. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем і замісити тісто.

02

Загорнути тісто в плівку і покласти в холодильник на 1 годину.

03

Для начинки 8 яєць розділити на білки і жовтки. Білки збити, наприкінці збивання додати 50 г. цукру.

04

Кисломолочний сир добре розтерти блендером з маслом (100 г.), цукром (200 г.) і ванільним цукром (1 пак.) до стану крему. Поступово вводити 8 жовтків, не припиняючи розтирати. Повинна вийти однорідна масса. Після цього додати в неї збиті білки, 3 ст. л. крохмалу, родзинки і обережно перемішати ложкою.

05

Від тіста відокремити третю частину і відправити її назад в холодільник. Тісто, яке залишилось, розкачати в тонкий пласт, укласти в злегка змащену маслом форму. Злегка запекти його в розігрітій до 170°C духовці протягом 15 хвилин.

06

На запечене тісто викласти творожну масу. Тісто, яке залишилось у холодильнику, тонко розкачати, вирізати смужки і викласти на сир. Змастити пиріг жовтком і випікати при температурі 170°C 50-60 хвилин.

07

Для глазурі розтерти 150 г. цукрової пудри з 1 яєчним білком. Поступово додавати лимонний сік і продовжувати розтирати, поки не вийде однорідна біла маса.

08

Залити пиріг прямо у формі і поставити в холодильник на пару годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min