Котлети "Пташине молоко" - Image

Котлети "Пташине молоко"

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ваш чоловік просто обожнює всякі смакоти з м'яса? Тоді вам потрібно постійно шукати щось новеньке, щоб його радувати, та й щоб побалувати трошки себе. Думаємо, рецепт котлет "Пташине молоко" не насторожить вас своєю назвою, а навпаки - викличе інтерес їх приготувати. Бо крім звичного фаршу, який використовують в котлетах, додається ще яйце і твердий сир. Це надає особливу родзинку котлетам. По-перше, вони матимуть змішаний колір білого і темного. А по-друге, ця страва отримає зовсім інший смак. Тому ваша сімейна вечеря матиме нові нотки, які точно сподобаються всім вашим рідним. Подавати їх можна з будь-яким гарніром.

Ingredients

Фарш (будь-який)

500 г.

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зуб.

Булка біла

100 г.

Твердий сир

100 г.

Вершкове масло

50 г.

Яйця

3 шт.

Петрушка

за смаком

Майонез

3 ст. л.

Розпушувач

0, 5 ч. л.

Борошно

75 г.

Preparation steps

01

У фарш додати додати дрібно нарізану цибулю і видавити часник. Також додати булку (перетворити на крихту).

02

Яйце зварити і натерти на тертці. Також натерти сир.

03

Для начинки змішати сир, варене яйце, м'яке масло і петрушку. Додати сіль, перець.

04

Для кляру потрібно змішати 2 яйця, майонез, розпушувач і борошно.

05

Далі сформувати котлету, поклавши всередину начинку, обмокти в клярі і смажити до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Котлети "Пташине молоко" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua