Кекс «Столичний» - Image

Кекс «Столичний»

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кекс - чудовий смачний виріб з тіста. Домашній кекс виглядає трохи інакше, ніж ми звикли бачити на прилавках магазинів. За формою він нагадує хліб, але за смаком... це просто шедевр! Сушений виноград надає тісту особливий і м'який смак. До того ж, всі чули про його користь. Його цінність в тому, що він зберігає багато корисних властивостей свіжого винограду. Багатий він вітамінами групи В, в ньому багато магнію і заліза. Так що, поспішіть порадувати смачним домашнім кексом всіх рідних!

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor White Sugar 5kg
178.40

Vash Tsukor White Sugar 5kg

5 kg

Ingredients

Vash Tsukor White Sugar 5kg

175 г.

7 Flour 1kg

240 г.

Homemade Butter

175 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 пакетик

Raisins

175 г.

Pripravka Baking Powder for Dough 18g

0.5 ч. л.

Salt Egypt

щіпка

Aro Powdered Sugar 250g

10 г.

Preparation steps

01

Розм'якшене масло збити з сіллю, цукром та ванільним цукром в пишну масу.

02

Продовжуючи збивати, додавати по одному яйцю.

03

Всипати просіяне борошно і розпушувач. Добре все перемішати до однорідної консистенції.

04

Покласти родзинки та вимісити густе тісто (за бажанням можна додати столову ложку коньяку).

05

Змастити форму вершковим маслом та злегка обсипати борошном, викласти туди тісто. Прорізати посередині уздовж кексу смугу лопаткою або вологим ножем (потім там утвориться тріщина).

06

Випікати в духовці при температурі 160°C приблизно 80-100 хвилин до коричнуватої скоринки.

07

Готовність можна перевірити зубочисткою (або дерев'яною паличкою), встромивши всередину, якщо вона суха, то кекс добре пропікся.

08

Присипати цукровою пудрою поки він ще теплий, дати охолонути у формі.

09

Приємного чаювання!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min