
Заливний короп по-угорськи
Скільки ж існує страв угорської кухні. Незліченна кількість і всі вони неймовірно вишукані і божественно смачні. Сьогодні порадуйте вашу сім'ю відмінною угорською стравою і приготуйте заливний короп по-угорськи. Багато хто не визнає цю рибу, як цінний кулінарний експонат через її кістлявість і трошки болотний запах. Але правильно приготувавши і додавши потрібні овочі та прянощі в страву з коропа, ви долучите цю рибу до самої вищої ліги. М'ясо коропа виходить дуже соковитим, ніжним, солодкуватим і неймовірно смачним. Всі види перцю і помідори, які присутні в даній страві роблять короп ще більш ніжним і ароматним. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carp Carcass
3 кг.
Pink Tomato in Packing
220 г.
Young Onions
300 г.
Kamis Sweet Red Pepper 20g
50 г.
Cykoria S.A. Ground Red Sweet Pepper Spice 20g
300 г.
Salt Egypt
30 г.
Preparation steps
01
Короп очистити і випатрати. Відрізати голову і розділити по хребту на дві філейні половини без реберних і хребетних кісток.
02
З голови, хребта, плавця, ікри або молоки риби з нарізаною кільцями цибулею, сіллю і червоною паприкою зварити міцний бульйон.
03
Додати нарізаний перець і помідори. Бульйон варити 1 годину на слабкому вогні. Потім філе розрізати на порції по 150 г., скласти в бульйон і проварити.
04
Шматки риби скласти в глибоке блюдо і залити їх бульйоном, процідженим через сито. Охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores