Італійський суп зі шпинатом - Image

Італійський суп зі шпинатом

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Шпинат - один з найкорисніших овочів, володіє величезною харчовою цінністю, в ньому багато йоду, мікроелементів і вітамінів. Цей продукт чудово зміцнює здоров'я та імунітет людини, корисний для профілактики захворювань кишково-шлункового тракту, серця і очей. Шпинат в супах поєднується з будь-якими продуктами, і його можна використовувати як в замороженому, так і в свіжому вигляді. Італійський суп зі шпинатом, як і всі крем-супи, має приємну консистенцію, виходить дуже ситним і ніжним на смак. Його можна подавати з сухариками або з хрустким хлібом і салатом.

Ingredients for the recipe

Basil in Pot
87.40 - 124.00

Basil in Pot

Ingredients

Basil in Pot

1 пучок

Garlic

2 зубчика

Spinach Bunch100g

200 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

40 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

1 стебло

Squash

1 шт.

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

1 л.

Taia Egg Noodles Pasta 400g

200 г.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

50 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

70 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.

02

Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.

03

Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.

04

Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min