Фруктовий маковий пиріг - Image

Фруктовий маковий пиріг

Number of servings: 20Cooking time: 3 h 5 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пироги у багатьох асоціюються з дитинством, коли мама чи бабуся подавала до чаю теплі шматочки смачної домашньої випічки. Які ж це були незабутні ласощі! Ми виросли - і тепер самі тішимо своїх рідних схожими солодощами. У пирозі, який ми вам пропонуємо, приємно поєдналися фрукти з маком. Як відомо, корисними вітамінами та мінералами насичені всі ці інгредієнти. До того ж фрукти ви можете самі обрати на свій смак або залежно від пори року. Мандаринки, які ми вам пропонуємо покласти в цей пиріг, додадуть йому незвичайний цитрусовий аромат і особливу пікантність. А мак зробить його більш м'яким та особливим.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

320 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

105 г.

Salt Egypt

за смаком

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g

20 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

690 мл.

Homemade Butter

160 г.

Poppy

500 г.

Litniy Med Honey 750g

40 г.

Lorado Tangerines in Syrup 850ml

450 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Preparation steps

01

300 г. борошна змішати з 25 г. цукру і дрібкою солі, в середині зробити невелике заглиблення. Дріжджі змішати з 4 ст. л. теплого молока, викласти в заглиблення, перемішати з невеликою кількістю борошна. Прикрити чим-небудь, залишити в теплому місці на 15 хвилин.

02

Додати до борошна з дріжджами 40 г. м'якого вершкового масла і 140 мл. теплого молока, замісити однорідне тісто, залишити в теплому місці ще на 30 хвилин.

03

Розкачати тісто на злегка присипаній борошном робочій поверхні, викласти на змащене жиром або маргарином деко.

04

Мак перемішати з рештою молока, додати мед, розподілити отриману суміш по тісту, залишити ще на 15 хвилин. Злити рідину з мандаринів, розподілити їх по маковій начинці.

05

Для заливки приготувати пудинг з молоком, що залишилося, без додавання цукру, зняти з вогню, дати охолонути. Яйця розбити, відокремивши білки від жовтків.

06

Вершкове масло, що залишилось, розтерти з цукром, що залишився і жовтками до кремоподібного стану, поступово вмішати пудинг. Білки збити до стоячої піни, обережно вмішати в заливку, розподілити отриману суміш по тісту.

07

Запікати пиріг в заздалегідь розігрітій до 180°C градусів духовці близько 40-45 хвилин до золотистої скоринки. Витягнути, дати трохи охолонути, подавати до столу, нарізавши порційними шматочками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min