
Фрикадельки з тріски
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cod
600 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
2 ст. л.
Parsley 70g
1 пучок
Dr.Oetker for baking starch 1000g
2 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Lemon Pepper
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Bay Leaf
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
200 мл.
Preparation steps
01
Хліб підсушити в духовці близько 8-10 хвилин при температурі 100°С.
02
Тим часом підігріти молоко на невеликому вогні і потім замочити в ньому хліб.
03
Рибу промити під проточною водою і поставити її варитися на вогонь. Також в каструлю додати кілька лаврових листків, перець горошком і сіль за смаком.
04
Коли вода в каструлі закипить, зняти її з вогню. Рибу викласти на тарілку і дати їй охолонути.
05
Коли риба охолоне, зняти з неї шкурку і вибрати всі кістки.
06
Петрушку дрібно нарізати. Яйце злегка збити вилочкою. Хліб віджати від молока.
07
Змішати в мисці рибу, хліб, яйце, зелень, вино і крохмаль. Додати за смаком сіль і лимонний перець і добре вимішати до однорідного стану.
08
Прибрати фарш в холодильник хвилин на 30.
09
Потім сформувати з фаршу невеликі кульки і обсмажити їх у великій кількості олії (фритюрі), щоб кульки рівномірно просмажилися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)