
Французькі млинці
Час радувати близьких ароматною випічкою. Крепи або французькі млинці – хрусткі трубочки (або конвертики) з ніжних млинців. Млинець повинен вийти дуже тонким, але при цьому міцним і еластичними. Для цього в тісто додають більше яєць і топлене вершкове масло. Рулетики наповнюють начинкою з фруктів, ягід, вершків або джему. Прекрасний варіант смачного і ситного сніданку. Оскільки млинці тонкі і ніжні, важливо не перетримати їх на сковороді. З кожного боку випікати не більше 20-25 секунд. Інакше підгорять. За пропонованим рецептом млинці змащуються лікерним апельсиновим кремом. Вишукано і пікантно, чи не так?
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Salt Egypt
1 ч. л.
Pripravka Vanilla 2g
0,5 ч. л.
Homemade Butter
175 г.
Oranges 1kg
2 шт.
Frapin Cognac 40% 0.7l
3 ч. л.
Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l
6 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Aromiks Cocoa Powder 100g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно з сіллю, додати 1 ст. л. цукру, вбити яйця, перемішати до однорідної маси.
02
Додати в тісто ванілін, 2 ст. л. топленого вершкового масла, налити молоко. Перемішати ще раз тісто, залишити на 2 години.
03
Обсмажити млинці на розігрітій сковороді в рослинній олії, з обох сторін.
04
Висипати цукор в невелику каструлю, поставити на вогонь, нагріти, влити сік апельсинів і додати цедру, покласти вершкове масло, додати коньяк і лікер, а також додати какао-порошок. Варити суміш на маленькому вогні, суміш повинна бути однорідною.
05
Змастити кожен млинець кремом, згорнути в рулет, викласти млинці на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores