Французький м'ясний хліб з чорносливом і фісташками - Image

Французький м'ясний хліб з чорносливом і фісташками

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хліб асоціюється у Вас зі звичним борошняним коржем, що випікається в печі? Беріть вище. Пропонуємо Вашій увазі рецепт французького м'ясного хліба з чорносливом і фісташками. Незвично, ситно і дуже смачно. Це скоріше не хліб, а повноцінна м'ясна страва з сухофруктом, горішками і ароматними спеціями. На смак нагадує вишуканий французький паштет. А готується страва дуже просто. У сковороду до цибулі можете додати подрібнений часник. Обсмажуйте до м'якості. Подавайте цей ситний хліб разом з крупнозернистою гірчицею до першої страви або будь-якого гарніру. Дивовижна страва, яка не залишить Вас байдужим.

Ingredients for the recipe

Chilled Pork Minced Meat
189.90

Chilled Pork Minced Meat

per 1 kg

Ingredients

Chilled Pork Minced Meat

340 г.

Chicken Liver

230 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Garlic

3 зубчики

Eco Roman Cumin 15g

2 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Packed Onion from 3kg

170 г.

Parsley 70g

65 г.

Almond Pitted Prunes 75g

50 г.

Pistachio Kernels Not Roasted Salted

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

У невеликій мисці розмочити сухарі в молоці.

02

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

03

На сковороді розігріти олію й обсмажити на ній цибулю, яку трохи посолити і поперчити, постійно помішуючи, хвилин 5. Потім залишити її остигати.

04

Подрібнити в блендері курячу печінку і перекласти в миску.

05

Туди ж додати обидва фарші, нарізаний чорнослив, фісташки, кмин, злегка збиті яйця, замочені сухарі, обсмажену цибулю, трохи солі і перцю. Акуратно перемішати руками.

06

Форму для випікання хліба змастити олією і викласти туди готове тісто. Накрити форму фольгою і поставити її в розігріту до 250°С духовку. Випікати 50-55 хвилин.

07

Поки хліб випікається, петрушку промити, висушити і дрібно нарізати.

08

Потім вийняти форму з духовки, дати відстоятися 5-10 хвилин. Вийняти хліб з форми і посипати зверху петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min