Рибні стейки в маковій паніровці - Image

Рибні стейки в маковій паніровці

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Це дивовижний рецепт, як швидко, смачно і незвично приготувати рибу. Якщо ви хочете, щоб гості запам'ятали надовго ваш святковий стіл, спробуйте зробити такі рибні стейки в маковій паніровці. Мак зробить страву не тільки незвичайною на вигляд, але і смак теж приємно здивує вас і ваших гостей. Риба, як відомо, містить багато фосфору, а мак покращує травлення. Тому така страва не залишить байдужими нікого з ваших рідних і близьких, завдяки і зовнішньому вигляду, і смаку, і користі. З такою стравою ви легко станете чудовою господинею, і всі будуть просити поділитися вас рецептом. Смачного!

Ingredients for the recipe

Chilled Salmon Piece
699.00

Chilled Salmon Piece

per 1 kg

Ingredients

Chilled Salmon Piece

300 г.

Poppy

50 г.

Lemon

20 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Iceberg Red Caviar Ikrianyk 35g

20 г.

Preparation steps

01

Охолоджену рибу посипати чорним перцем, посолити і злегка збризнути свіжим соком лимона. Можна посипати улюбленими спеціями на свій смак.

02

На тарілку насипати мак і обваляти в ньому рибу, намагаючись, щоб мак рівномірно розподілився по всій поверхні риби.

03

Розігріти сковорідку і підсмажити рибу на помірному вогні. При подачі прикрасити червоною ікрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min