Риба в сирному суфле - Image

Риба в сирному суфле

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо риба в будь-якому вигляді рідко буває у Вашому сімейному меню, обов'язково перегляньте свій раціон, бо Ви допускаєте помилку. Адже невипадково Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати рибу 2-3 рази на тиждень. Риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, мікроелементів, вітамінів, але найцінніше в рибі - поліненасичені жирні кислоти (омега 3 і омега 6). Фахівці міркують про різний ступень корисності морської і річкової риби, але в будь-якому випадку риба дуже корисна. У цьому рецепті можна використовувати філе будь-якої риби, наприклад, судака, тілапії, пангасіуса і т.д. При виборі довіртеся своїм смаковим уподобанням.

Ingredients

Філе риби (будь-якої)

500 г.

Яйця

5 шт.

Твердий сир

150 г.

Панірувальні сухарі

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Рибу нарізати невеликими шматочками.

02

У панірувальні сухарі додати сіль і перець. Перемішати.

03

Рибу обваляти в отриманій суміші.

04

Викласти на сковороду, змащену олією.

05

Посмажити рибу з двох сторін по 5 хвилин.

06

Сир натерти на дрібній тертці.

07

Окремо збити яйця. Посолити.

08

До яєць додати сир і перемішати.

09

Рибу викласти у форму для запікання.

10

Зверху викласти яєчно-сирну масу. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин. При подачі на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min