Деруни з печінки - Image

Деруни з печінки

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Деруни з печінки - дуже смачна альтернатива звичайним картопляним драниками. А рецепт приготування настільки простий, що приготувати його може навіть сама недосвідчена господиня. Дуже поживна і корисна страва, особливо для дітей і осіб похилого віку. Печінка містить безліч вітамінів і амінокислот , яких не в інших продуктах. Залізо, цинк мідь, фосфор і калій присутні в ній в легкозасвоюваній формі. Завдяки високому вмісту хрому і гепарину, яловича печінка корисна для осіб, які страждають захворюваннями серцево -судинної системи. Курячі яйця багаті вітамінами і мінеральними речовинами.

Ingredients

Картопля

900 г.

Морква

1 шт.

Часник

2 шт.

Печінка яловича

300 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Яйце куряче

2 шт.

Борошно пшеничне

3 ст. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю, моркву і часник очистити, натерти на тертці. Печінку і цибулю помити, подрібнити через м'ясорубку.

02

Додати до печінки з цибулею суміш натертої картоплі, моркви і часнику. Перемішати. Додати яйця, борошно, посолити і поперчити. Ретельно перемішати.

03

Смажити на олії на розігрітій сковороді. Подавати зі сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min