Домашній сир із зеленню і кмином - Image

Домашній сир із зеленню і кмином

Number of servings: 3Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сир - це неймовірно корисний продукт. Сири відрізняються високим вмістом білків, молочного жиру і мінеральних речовин. Білки сиру краще засвоюються організмом, ніж молочні. Активні речовини сирів сприятливо впливають на травні залози, збуджують апетит. Живильні речовини, що містяться в сирі, засвоюються організмом майже повністю. У сирах містяться вітаміни A, D, E, B1, B2, B12, PP, C, пантотенова кислота. Також високий вміст у сирі кальцію і фосфору, які тут знаходяться в оптимально збалансованому співвідношенні. Сьогодні пропонуємо вам в домашніх умовах приготувати цей диво-продукт із зеленню і кмином.

Ingredients

Молоко

1 л.

Кефір

1 л.

Яйце куряче

6 шт.

Сіль

за смаком

Перець чилі мелений

0,3 ч. л.

Часник

1 шт.

Кмин мелений

за смаком

Кріп

за смаком

Кінза

за смаком

Цибуля зелена

за смаком

Preparation steps

01

У каструлі змішати молоко і кефір, поставити на вогонь. Не доводити до кипіння, влити тонкою цівкою, збиті яйця з сіллю. Довести до кипіння, варити на маленькому вогні, до моменту відділення сироватки.

02

Зняти з вогню каструлю, остудити протягом 1-2 хвилин, додати рубану зелень і червоний перець, видавити часник.

03

Вилити масу з каструлі в друшляк з марлею в два шари. Придавити масу ложкою.

04

Закрутити марлю вузлом, дати стекти сироватці. Розкрутити марлю, отриману грудку викласти на блюдце, поставити зверху щось важке. Поставити в холодильник на кілька годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Домашній сир із зеленню і кмином – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua