
Домашня локшина по-китайськи
Хороші новини для любителів китайської кухні. Наш рецепт сьогодні саме для вас. Ні, ми не будемо пропонувати вам напівфабрикати з супермаркету або робити замовлення з сумнівних продуктів додому. Набагато краще приготувати щось новеньке самому. Під чимось надзвичайним ми маємо на увазі локшину по-китайськи. Не дивлячись на те, що спершу ця страва може здатися занадто простою і занадто домашньою, все ж переваги у неї є. Наприклад, навіть той факт, що сама локшина готується зовсім іншим способом, ніж та, до якої ми звикли. По-друге завдяки бульйону з курки і решті інгредієнтів ця страва стає схожою більше на суп, на першу гарячу страву. Але разом з цим вона досить ситна і дуже смачна, особливо вона сподобається тим, хто обожнює морепродукти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
450 г
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
50 г
Crispy Fish Fillet
50 г
Shrimps 90/120
50 г
Fresh Greens Mix 100g
25 г
Food Studio Chicken Broth 500ml
1,5 л
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
0,5 г
Chong Soy Sauce 1l
0,5 мл
Salt Egypt
2,5 г
Preparation steps
01
Борошно просійте гіркою, трохи посоліть, зробіть у ній поглиблення і, по одному додаючи яйця, замісіть тісто. Воно повинне добре розкочуватися. При необхідності додайте ще борошна або трохи теплої води. Скачайте тісто в кулю, накрийте рушником і залиште приблизно на 15 хвилин.
02
Зелень промийте, наріжте і ошпарте окропом. Імбир дрібно наріжте.
03
Креветки, якщо вони великі, дрібно наріжте. Куряче та рибне філе наріжте дуже тонкими, прозорими маленькими пластиками. Рівним шаром розкладіть ці продукти на тарілці, посипте імбиром, збризніть соєвим соусом і вином і поставте в холодильник маринуватися.
04
У каструлі доведіть до кипіння близько 3 літрів води.
05
Тим часом на присипаної борошном поверхні розкачайте в тонкий пласт тісто, складіть його навпіл і наріжте досить тонку локшину.
06
Протягом декількох хвилин відваріть отриману локшину, дістаньте шумівкою, викладіть в тарілку і посипте зеленню.
07
Курячий бульйон доведіть до кипіння, посоліть і одразу ж влийте в супницю.
08
Відразу подавайте суп на стіл, опустіть в нього замариновані курку, рибу і креветки - вони повинні відразу зваритися. Слідом за цим опустіть локшину із зеленню, розмішайте все паличками - можна приступати до їжі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores