
Дієтичний курячий суп із броколі
Про користь капусти броколі прийдеться говорити дуже багато. Дійсно складний і багатий мінерально-хімічний склад капусти зробив її популярною в останні роки серед кулінарів. По-перше - це дієтичний продукт, тому його можна вживати всім категоріям населення. Ось і сьогодні ми представляємо вам одну із страв дієтичної кухні. Це дієтичний курячий суп з броколі. Дана страва порадує ваш організм не тільки корисними властивостями, але і відмінним смаком. Такий суп відмінно підійде і для тих, хто дотримується дієти, і для людей, що знаходяться в реабілітаційному періоді після багатьох хвороб. Ну і, звичайно, суп відмінно розвантажить раціон тих, хто втомився від жирної і ситної їжі і хоче трошки перепочити.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
300 г.
Carrots
1 шт.
Leek
1 шт.
Pantanella Filini Pasta 500g
80 г.
Bay Leaf
1 шт.
Broccoli
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
3 склянки
Preparation steps
01
Курячу грудинку порізати на кубики середнього розміру.
02
Моркву промити й нарізати кубиками.
03
Лук-порей розрізати на дві частини.
04
У каструлю налити 2,5-3 склянки води і довести її до кипіння.
05
У киплячу воду покласти шматочки грудинки, моркву і лавровий лист.
06
Варити хвилин 15, а потім додати цибулю-порей.
07
Через 10 хвилин вийняти з каструлі цибулю-порей і лавровий лист. Додати макарони, броколі, які розділити на шматочки. Суп посолити за смаком і залишити варитися хвилин 8-10.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores