Курячі ковбаски (рецепт для НВЧ-печі) - Image

Курячі ковбаски (рецепт для НВЧ-печі)

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Курячі ковбаски в мікрохвильовій печі робляться зовсім нескладно і тільки з натуральних інгредієнтів. Вони виходять з дуже насиченим смаком і шалено апетитним ароматом. Одним з головних переваг приготування таких ковбасок, є те, що ви самі можете вирішувати які компоненти будуть складати вашу начинку. Крім горіхів до курячого м'яса можна додавати твердий сир, часник, моркву або інші овочі. Ковбаску можна просто нарізати шматочками і подати на стіл, або приготувати з нею дуже смачні і ароматні бутерброди.

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

350 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

50 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Homemade Butter

20 г.

Walnut

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно помити м'ясо. Потім його двічі пропустити через м'ясорубку. Змішати з горіхами, розм'якшеним вершковим маслом, вершками та сіллю.

02

Фарш ретельно вимішати та збити. Сформувати 4 ковбаски, занурити їх у збите яйце та витягнути з нього, покласти на тарілку та засмажити протягом 4-5 хвилин при максимальній потужності та увімкненому грилі.

03

Перевернути протягом смаження 1 раз (для мікрохвильової печі потужністю 600-650 Вт).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min