
Сирні міні-пироги
Рецепт такої страви буде цілком доречним, якщо ви знаєте хоча б приблизну кількість ваших гостей. Тоді, виходячи з цього числа, можна зробити приблизну кількість таких міні-пирогів. Або ж якщо у вас намічається святковий фуршет. У кожному разі, рецепти закусок в такому зручному вигляді завжди будуть користуватися попитом. А особливо якщо пиріжечки виходять такими м'якими і соковитими. Завдяки сиру ваша страва буде дуже ніжною на смак. Але при цьому така закуска добре підготує ваших гостей до більш ситних страв. А тим більше, що готувати їх - зовсім легко і швидко. Стільки різних плюсів в одній невеличцій страві.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
1 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Akvulya Still Water 2l
7 ст. л.
Milk 2.5% 900g
150 мл.
Tomato
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати борошно з сіллю, додати 2 ст. л. тертого пармезану і масло. Перемішати.
02
Поступово додавати воду, вимішуючи тісто. Готове тісто розділити на 13 рівних частин, розкачати кожну по діаметру формочок для випікання.
03
Розігріти духовку до 185°C. Формочки змастити маслом. Викласти розкатані кружечки тіста у форми, придавити до дна і до стінок. Поставити в духовку на 10 хвилин.
04
Збити яйце з молоком, додати решту тертого сиру, чорний мелений перець, дрібно посічену зелень. Перемішати начинку.
05
У кожну формочку налити по 1 ст. л. начинки, зверху викласти тонку скибочку помідора. Зменшити температуру до 170°C та випікати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores