Солянка - Image

Солянка

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Солянка - це гаряча страва. Прийшла вона до нас із російської кухні. Її особливістю є те, що цей суп робиться з рибою, грибами або ж м'ясом. З цього і маємо, що існує кілька різновидів цієї страви: суп з різними видами риби, м'яса чи грибів. Бульйон солянки на смак кислуватий, солонуватий і гостренький, тому що до неї додають квашені огірки, кислі маслини, часточки лимонів і трохи квасу. Ми пропонуємо вам смачний рецепт солянки з м'яса. Вона виходить більш ситною, ніж інші види цього супу, тому що в ній немало м'яса: ковбаса, шинка і сосиски.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

2 л.

Gutsulska Syla Hutsul Style Beef 350g

300 г.

Boiled-Smoked Turkey Sausage

200 г.

Smoked Boiled Royal Ham High Grade

200 г.

Vegitaliya Veganosy Vegan Boiled-Smoked Sausage 300g

200 г.

Packed Potatoes

250 г.

Carrots

100 г.

Packed Onion from 3kg

60 г.

Polan Pickled Cucumbers 670g

3 шт.

Charm Canned Mushrooms 920g

1 банка

Lemon

1 шт.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

1 ст. л.

KhMZ Sour Cream 20%

150 мл.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

2 ст. л.

Preparation steps

01

Зварити з яловичини бульйон (приблизно 80-90 хвилин). М'ясо вийняти, охолодити, порізати на маленькі шматочки і покласти назад в бульйон.

02

Нашинкувати цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору. Після додати натерту моркву і пасерувати разом в томатній пасті ще 5 хвилин.

03

У киплячий бульйон покласти овочеву засмажку і нарізану картоплю.

04

Нарізати кубиками ковбасу, шинку, сосиски і злегка обсмажити на олії.

05

Солоні огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою.

06

У киплячий бульйон додати м'ясні продукти і огірки. Варити солянку на маленькому вогні до готовності картоплі.

07

Додати нарізані маслини, тонкі скибочки лимона, сіль, перець за смаком. Прогріти 1-2 хвилини.

08

Готову солянку зняти з вогню і дати настоятися 10 хвилин.

09

Подавати на стіл зі сметаною (можна посипати зеленню).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min