Суп біск з креветками - Image

Суп біск з креветками

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Біск - це густий насичений суп. Зазвичай він готується з морепродуктів. Сьогодні ми будемо готувати суп біск з дотриманням всіх класичних правил приготування даного супу. А саме принциповим є правило додавання спиртного. Сьогодні ми будемо додавати в цей суп бренді. Щоб біск вийшов густим, овочі при тушкуванні можна посипати борошном. До речі сказати, що суп біск вважається французького походження. Але саме слово "біск" етимологічно пов'язане з іспанською провінцією Біскай. В іспанській кухні ним називали гостру страву з відвареного м'яса або дичини. Поступово біск стали робити з м'яса голубів і перепелів. Потім основними інгредієнтами такого супу стали морепродукти.

Ingredients for the recipe

Nash sik Tomato juice 950ml
64.45 - 84.00

Nash sik Tomato juice 950ml

950 ml

Ingredients

Nash sik Tomato juice 950ml

350 мл.

Shrimps 90/120

400 г.

KhMZ Sour Cream 20%

200 мл.

Homemade Butter

1 ст. л.

Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l

2 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

У середню каструлю покласти вершкове масло і поставити її на середній вогонь.

02

Креветки очистити, за смаком посолити і поперчити, кинути в каструлю з розтопленим вершковим маслом. Смажити 3-4 хвилини.

03

Після чого додати в каструлю бренді, томатний сік і сметану. Все протушкувати протягом 5 хвилин.

04

Поки суп тушкуватиметься, дрібно нарізати зелену цибулю.

05

Потім суп зняти з вогню і розлити по тарілках. У кожну тарілку додати зелену цибулю і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min