Апельсиново-макове печиво - Image

Апельсиново-макове печиво

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Особливість даного рецепту в тому, що в ньому пропонується випекти приготоване тісто одним, не дуже товстим шаром, а потім порізати його на шматочки бажаного розміру, тобто не прийдеться викладати тісто у форму порційно, що трохи заощадить час. Результат виправдає Ваші очікування. Печиво вийде пористим і м'яким. Порадує Вас і його апельсиново-маковий аромат. До того ж, покрите глазур'ю, виглядає печиво дуже апетитно. Глазур надає йому додаткову солодкість і святковий вигляд.

Ingredients

Вершкове масло

250 г.

Цукор

100 г.

Цедра апельсина

1 ст. л

Борошно

300 г.

Мак

2 ст. л.

Цукрова пудра

100 г.

Апельсиновий сік

1 ст. л.

Preparation steps

01

Змастити маслом форму і застелити папером для випічки. Змішати масло, цукор і апельсинову цедру і збити до консистенції крему. Додати просіяне борошно і мак, змішати до отримання м'якого тіста.

02

Викласти тісто у форму і випікати при 170˚С протягом 30 хвилин до золотистої скоринки. Дістати з духовки і охолодити, не виймаючи з форми. Нарізати шматочками бажаного розміру.

03

Для глазурі просіяти пудру і додати трохи соку, щоб отримати однорідну масу. Покласти печиво на решітку і покрити глазур'ю, прикрасити зацукрованою апельсиновою цедрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Апельсиново-макове печиво – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua