Мигдальне борошно - Image

Мигдальне борошно

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо приготувати сьогодні домашнє мигдальне борошно. Не у всіх магазинах можна його зустріти, тим не менше мигдальне борошно є незамінним інгредієнтом в багатьох рецептах. Без мигдального борошна неможливо уявити чудові французькі страви. Також мигдальне борошно можна використовувати при дієтичному харчуванні, коли на рахунку кожен шматочок випічки. Її можна додавати в дитяче харчування або просто посипати салати, привносячи тим самим нотку вишуканості і витонченого горіхового смаку в свою повсякденність. Тому приготуйте борошно про запас і тоді воно буде у вас завжди під рукою. Приготувати його самостійно дуже просто. Тому пропонуємо приступити до приготування.

Ingredients

Мигдаль

400 г.

Вода кип'ячена

2 л.

Preparation steps

01

Ретельно промити горіхи під проточною водою.

02

Далі мигдальні горіхи висипати в миску і залити окропом. Залишити на 10 хвилин.

03

Злити воду і потримати горіхи близько хвилини під струменем холодної води.

04

Після знову залити горіхи окропом і залишити ще на 10 хвилин.

05

Потім всю воду злити і зняти шкірку з горіхів.

06

Горіхи викласти на паперовий рушник, щоб воно ввібрало всю воду. Перекласти мигдаль на деко і сушити в духовці при температурі близько 100°C протягом 20 хвилин, можна періодично помішувати.

07

Коли мигдаль стане золотистого кольору, вийняти з духовки і залишити охолонути.

08

Засипати в кавомолку по 50 г. горіхів і молоти не довше 10 секунд, інакше горіхи можуть виділити масло і маса загусне.

09

Подрібнений мигдаль просіяти через сито середніх розмірів. Великі частинки горіхів знову перемолоти в кавомолці.

10

Борошно зберігати не довше 30 днів у скляній банці. Якщо необхідно продовжити термін зберігання, то зберігати в пластмасовому контейнері в морозилці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мигдальне борошно – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua