Ахобланко - Image

Ахобланко

Number of servings: 3Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Для початку надамо вам деяку інформацію про страву ахобланко. Ахобланко - це дуже відомий на території Іспанії холодний суп. У дану страву, як правило, додають такі інгредієнти, як хліб, мелений мигдаль, часник, воду, оливкову олію, сіль і іноді оцет. Але в нашому рецепті оцет ми будемо замінювати лимонним соком. Він додасть потрібну кислинку і аромат, а також додасть страві деяких тонкощів. Крім того, додавання лимона в їжу дає величезну перевагу для вашого організму, так як лимон дуже багатий на вітамін С. Страва має ніжний і незвичайний смак. Спробуйте приготувати ахобланко і ви не пошкодуєте. Приємного апетиту!

Ingredients

Білий хліб

100 г.

Вода

150 мл.

Мигдаль

70 г.

Часник

1 зубчик

Виноград

120 г.

Сіль

за смаком

Лимонний сік

1 ч. л.

Оливкова олія

за смаком

Preparation steps

01

Хліб відокремити від скоринки, залити водою на 10 хвилин.

02

У блендері збити хліб із водою, часник, сіль і лимонний сік. Часом поступово вливати оливкову олію.

03

Холодний суп подавати з виноградом і подрібненим мигдалем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min