Тріска під маринадом в мультиварці - Image

Тріска під маринадом в мультиварці

Number of servings: 3Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Незважаючи на простоту рецепта і вихідних продуктів, тріска під маринадом смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. В мультиварці вона виходить більш соковитою і ніжною. Замість тріски можна використовувати філе будь-якої білої риби. Кількість і склад овочів, що входять в це блюдо, можна коригувати за бажанням. Наявність в маринаді сухого вина, меду і лимона надає страві вишуканості та свіжості смаку. У гарячому вигляді тріску під маринадом можна подати як окреме самостійне блюдо або разом з гарніром, наприклад, з відвареною картоплею, пюре, рисом або будь-якими кашами з круп. А можна використовувати приготовлену в мультиварці тріску під маринадом і як холодну закуску.

Ingredients

Вино біле сухе

100 мл.

Лимон

0,5 шт.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Морква

2 шт.

Перець чорний горошком

3 шт.

Тріска

600 г.

Лавровий лист

2 шт.

Цибуля ріпчаста

3 шт.

Мед

1 ч. л.

Перець запашний

3 шт.

Помідор

1 шт.

Сіль

за смаком

Приправа для риби

за смаком

Preparation steps

01

Філе тріски посипати сіллю і приправами для риби, залишити просочуватися.

02

Посмажити в невеликій кількості соняшникової олії нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву.

03

Обшпарити окропом надрізаний хрест-навхрест помідор і через кілька хвилин очистити його від шкірки.

04

До розм'якшеної моркви і цибулі додати нарізані дрібно помідор і лимон, додати мед, влити вино, посолити і поперчити за смаком, тушкувати 5-7 хвилин. Остудити.

05

У чашу мультиварки налити воду, додати в неї сіль, перець чорний горошком і запашний перець, лавровий лист. Зверху встановити чашу для варіння на пару і покласти на неї рибу.

06

Готувати на програмі «Варка на пару» з встановленим часом 10 хвилин. Готову рибу остудити.

07

У глибоку тарілку покласти половину маринаду разом з рідиною.

08

На овочі укласти шматочки риби.

09

Покрити рибу овочами, які залишились, вилити зверху маринадну рідину. Поставити тарілку, накривши плівкою, в холодильник на 2 години або більше.

10

Подавати страву в якості закуски.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Тріска під маринадом в мультиварці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua