Торт "Медовий поцілунок" - Image

Торт "Медовий поцілунок"

Number of servings: 16Cooking time: 50 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Сьогодні спечіть такий торт з дуже романтичною назвою "Медовий поцілунок". Такий торт не дуже довго готується, тому він буде користуватися великою популярністю у вашій родині. Незважаючи на те що часу на його приготування ви витратите не багато, результат, який ви отримаєте дуже порадує вас. Цей неймовірно смачний ароматний торт буде радувати всіх. На його вершково-медовий аромат збіжаться всі сусіди. До речі, у вас буде гарний привід поспілкуватися з ними. Вони зайвий раз зможуть переконатися яка ви чудова господиня. До того ж торт досить святково виглядає: цегляного кольору тісто чергується з білосніжним кремом. Ваші дітки теж дуже порадіють такому тортику.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

500 г.

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g

25 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

75 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

130 г.

Homemade Butter

200 г.

Salt Egypt

щіпка

Litniy Med Honey 750g

220 г.

Almond

100 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Dobryk Gelatin 15g

25 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

75 г.

Cottage Cheese 9%

250 г.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

2 г.

Preparation steps

01

Просіяти борошно в миску. У центрі зробити поглиблення і покришити туди дріжджі, додавши 1 ст. ложку цукру і трохи теплого молока (120г.), завести опару. Накрити чистим рушником і дати підійти в теплому місці приблизно 15 хвилин.

02

Додати до опари ще 70 г. цукру, сіль і дрібно посічене масло (50 г.). За допомогою міксера ретельно вимісити тісто до утворення гладкої кульки. Накрити і поставити в тепле місце на 1 годину.

03

Потім для прикраси змішати ваніль, 150 г. меду, 150 г. масла. Отриману масу нагріти і кип'ятити протягом 2 хвилин. Всипати подрібнений мигдаль і поставити охолоджуватися.

04

Для випічки викласти деко пергаментним папером. Тісто добре вимісити, розкачати і викласти на деко. Накрити і залишити на 30 хвилин підійти, нагріти духовку до 200°С. Вологою лопаткою нанести мигдалеву масу поверх тіста і розрівняти її. Випікати в духовці протягом 25 хвилин до утворення золотистої скоринки. Потім корж викласти на кухонну решітку і дати охолонути.

05

Для начинки збити білки в тугу піну. Желатин розвести у воді. Вершки змішати з 70 г. меду, нагріти і дати прокипіти цій суміші 1-2 хвилини. Зняти каструлю з плити.

06

Розпустити желатин в гарячих вершках при постійному помішуванні. Додати жовтки, а потім по ложечці - сирну масу. Охолодити масу. Коли вона почне остигати, перетворюючись в желе, ввести в неї збитий білок. Охолоджений корж розрізати навпіл, нижню частину промазати начинкою, поверх покласти верхню частину. Почекати до повного охолодження, зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min