
Burgundian style snails
1
Цей рецепт можна віднести до класичних французьким страв.
Ingredients for the recipe
Ingredients
MoreLove Snails in Garlic Sauce
50 pcs
Garlic
15 g
Shallots 250g
15-17 g
Parsley 70g
20 g
Homemade Butter
200-250 g
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Cykoria Breadcrumbs 200g
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку приступаємо до пропуску через прес часнику, далі ріжемо цибулю і петрушку. В принципі, можна не мучитися і подрібнити блендером. Додаємо до них сіль і перець, а також розм`якшене масло.
02
Виноградні равлики повинні бути вже підготовлені (тобто кожна повинна бути відокремлена від будиночка, а черепашка повинна бути проварена в содовому розчині і просушена).
03
Беремо мушлю і кладемо в неї молюска, потім туди ж відправляємо шматочок масла з травами, цибулею і часником. Потрібно добре натиснути, щоб равлик з маслом «сиділи» глибоко в будиночку.
04
Далі викладаємо равликів або на деко, або на спеціальні ємності з заглибленнями. Присипаємо сухарями і кладемо в піч при t = 200 градусів на 6-8 хвилин. Масло має закипіти в мушлі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores