
Сирники солодкі тушковані
Неймовірно ніжні, повітряні сирники. Завдяки тушкуванню в солодкому соусі з меду і сметани вони стають м'якими, просоченими і соковитими. Бажано використовувати тільки свіжий домашній сир, інакше неприємна кислинка може зіпсувати смак сирників. Обсмажувати сирники до рум'яної скоринки треба, закривши сковорідку кришкою. Для отримання густої консистенції соусу рекомендується використовувати густий мед і сметану з високим відсотком жирності. Мед можна замінити цукром. Замість півсклянки молока можна використовувати звичайний окріп. Перед подачею гарячі сирники полити соусом, що залишився в сковороді.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Domestic Cottage Cheese
600 г.
Homemade Butter
70 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
150 г.
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Preparation steps
01
У мисці розтерти сир разом з вершковим маслом, додати попередньо збиті яйця, додати сіль, борошно, ретельно перемішати, замісити тісто.
02
З тіста зробити кульки, приплюснути, залишити на дошці.
03
На розігрітій сковороді обсмажити сирники в невеликій кількості рослинної олії.
04
Після того, як сирники будуть готові, в сковороду із рослинною олією влити мед, коли мед розтане, додати сметану, влити молоко, перемішати. Довести суміш до кипіння на маленькому вогні.
05
Повернути сирники на сковороду, накрити кришкою сковороду, тушкувати протягом 3 хвилин на маленькому вогні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores