Салат "Райський" - Image

Салат "Райський"

Number of servings: 3Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Це дуже корисний, легкий і смачний салат. Багате вітамінами блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Основним інгредієнтом салату є капуста броколі, яка дуже корисна для нашого організму. Броколі - це справжнє джерело вітамінів і мінералів. Вона добре поєднується з багатьма продуктами, що дозволяє експериментувати і придумувати все нові і нові рецепти салатів. Після варіння капуста повинна залишатися трохи твердуватою, не можна, щоб вона перетворилася на кашу. Відварену капусту відкидають на друшляк і промивають холодною водою, щоб зберегти її колір. Постійно вживаючи в їжу страви з брокколі, можна завжди залишатися ситим і здоровим.

Ingredients

Броколі

250 г.

Помідори

3 шт.

Яйця

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Консервована кукурудза

100 г.

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

До готовності відварити броколі і розібрати капусту на суцвіття.

02

Цибулю нарізати півкільцями, а яйця і помідори - кубиками.

03

Змішати дані інгредієнти разом. Додати кукурудзу. Посолити.

04

Заправити соняшниковою олією.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min