
Равіолі міланські
М'ясні равіолі по-міланськи найчастіше бувають квадратної форми, для цього тісто для них розкачують у два пласти, прокладають між ними начинку, притискають, а потім розрізають. Процес приготування досить простий, але важливо, притискаючи тісто біля начинки, повністю видавити наявне повітря. Якщо залишаться повітряні бульбашки, равіолі при варінні можуть лопнути, і начинка випаде. Найпопулярніший фарш для равіолі з яловичини і свинини. Варять міланські равіолі в бульйоні, подають з густими вершковими, томатними або іншим ароматним соусом. А можна просто полити якісним оливковою олією і посипати пармезаном.
Ingredients
Борошно пшеничне
300 г.
Вода
2,5 ст. л.
Яйце куряче
1,5 шт.
Фарш свиячий
250 г.
Петрушка
1 пучок
Кріп
1 пучок
Часник
1,5 шт.
Цибуля ріпчаста
0,5 шт.
Сир пармезан
1,5 ст. л.
Масло вершкове
1,5 ч. л.
Бульйон м'ясний
1 л.
Томатний соус
7,5 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Горіх мускатний
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно з яйцями, влити теплу воду, додати сіль, замісити тісто, накрити зверху рушником, залишити на 20 хвилин.
02
Фарш змішати в мисці з подрібненою цибулею, додати роздавлений часник і нарізану зелень, посолити і поперчити за смаком, додати мускатний горіх, всипати частину тертого пармезану. Ретельно перемішати.
03
Розігріти сковороду з олією, викласти в неї фарш, обсмажити протягом декількох хвилин.
04
Тісто розділити на дві частини, кожну розкачати. На одну частину викласти ложкою начинку, дотримуючись інтервалу в 2 см. Накрити зверху другим шаром тіста, притиснути, спеціальним ножем вирізати квадратики із начинкою.
05
Каструлю з бульйоном поставити на вогонь, довести до кипіння, висипати в нього равіолі, варити до готовності, тобто як тільки спливуть - витягнути з бульйону. Перекласти в тарілку, присипати тертим пармезаном і залити гарячим томатним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores