
М'ясна солянка з каперсами і солоними огірками
Сьогодні ми хочемо познайомити вас зі стравою, яку можна назвати традиційною в російській кухні. Звичайно ж це солянка. Зазвичай солянку роблять на м'ясному, рибному або грибному бульйоні. Сьогоднішній рецепт якраз м'ясної. Солянка об'єднала в собі компоненти щей і розсольника. Обов'язковими інгредієнтами в кожній солянці виступають будь-які кислі інгредієнти. У нашому рецепті це будуть солоні огірки. Але також можуть бути і маслини або каперси. Ще один важливий інгредієнт - це лимон. Солянка має незвичайний солонуватий смак. Але в цьому і вся принадність цієї страви. Подавати можна з грінками чорного хліба. Перед подачею додати трохи зелені.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Pickled Cucumbers
200 г.
White Onion
150 г.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
5 ст. л.
Iberica Capers 250g
3 ст. л.
Pershyj Rjad Fragrant Peas Black Pepper 20g
за смаком
Bay Leaf
4 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
за смаком
Preparation steps
01
Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти м'ясо, зварити бульйон.
02
Нарізати відварене м'ясо, копченості (шинку, ковбасу, сосиски) тонкими шматочками. Огірки нарізати шматочками. Нашаткувати цибулю кільцями.
03
Поставити на вогонь сковороду з олією, розігріти, висипати нарізану цибулю, обсмажити, додати до цибулі томатну пасту. Вилити в киплячий бульйон. Додати в бульйон також копченості.
04
Після висипати в каструлю з супом огірки і цибулю, довести до кипіння, зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Додати лавровий лист, після - оливки, маслини і каперси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores