Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром - Image

Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром

Number of servings: 4Cooking time: 55 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Лазанья - це і макаронний виріб у вигляді плоского квадрата або прямокутника, і популярна страва італійської кухні, яку готують з цього макаронного виробу, чергуючи залиті соусом листи тіста з начинкою. Існує дуже багато варіантів начинки для лазаньї. У запропонованому рецепті дуже смачна начинка зі шпинату і сиру. Листи лазаньї можна придбати в супермаркеті у відділі макаронних виробів, і Вам залишиться тільки слідувати інструкції на упаковці. В основному листи тіста потрібно відварювати, але можна знайти у продажу і такі, які просто замочують перед приготуванням страви в гарячій воді. Є також готові напівфабрикати. Просто і практично!

Ingredients for the recipe

Auchan Gluten Free Lasagna Pasta 500g
84.90

Auchan Gluten Free Lasagna Pasta 500g

500 g

Ingredients

Auchan Gluten Free Lasagna Pasta 500g

6 шт.

Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g

400 г.

Cottage Cheese 9%

200 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 г.

Homemade Butter

150 г.

Onion

1 шт.

Garlic

1 зубчик

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

7 Flour 1kg

50 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Preparation steps

01

У невеликій каструльці розтопити вершкове масло і, постійно помішуючи, всипати борошно, обсмажити 2 хвилини. Потім тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влити молоко, довести до кипіння і тримати на повільному вогні до загусання. Приправити сіллю, чорним перцем і тертим мускатним горіхом. Соус готовий.

02

В окріп по одному опускати листи лазаньї. Витягати через 1-2 хвилини.

03

Шпинат розморозити. У великій сковороді нагріти оливкову олію, обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати шпинат. Приправити сіллю і перцем, добре перемішуючи. Готувати 3-5 хвилин, поки шпинат не почне в'янути. Прибрати сковороду з вогню. У шпинат вбити яйце і додати кисломолочний сир.

04

Духовку розігріти до 190°C.

05

У форму для запікання влити частину соусу, укласти перший лист, зверху - начинку. Закрити другим листом, полити соусом.

06

Продовжувати чергувати листи, соус і начинку. Останній шар - лист намазаний соусом.

07

Запікати протягом 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min