
Картопля по-корейськи
Все більшу популярність набувають страви Східної кухні. І якщо гарячі страви кавказців із телятини стали для нас вже майже як рідні, то наприклад страви корейської кухні тільки набирають обертів в популярності в наших краях. І мова йде не тільки про ті страви, які подаються в ресторанах і кафе. Все частіше почали готувати страви корейської кухні і в домашніх умовах. В цілому, корейська кухня - це досить гострі страви, як ви могли встигнути помітити. У приготуванні майже кожної страви використовуються прянощі, зокрема червоний перець. Саме через нього страви мають характерний червонуватий відтінок. Ця страва - не виняток.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зуб.
Red Pepper
за смаком
Sesame
3 ст .л.
Chong Soy Sauce 1l
за смаком
Runa Vinegar 9% 0.75l
3 ст .л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю і моркву очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Часник дрібно порізати. Цибулю нарізати кільцями. Змішати моркву, часник і цибулю. Додати сіль і перець.
02
Закип'ятити 2 л. води і додати сіль, оцет і натерту картоплю. Варити 5 хвилин.
03
Готову картоплю відкинути на друшляк і дати охолонути.
04
Поставити масло на вогонь, додати кунжут і залити картоплю. Потім додати заправлену моркву. Додати соєвий оцет і зелень. Дати настоятися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores