
Домашні ковбаски
Скажемо відразу, що готувати домашні ковбаски - процес довгий і досить складний. Але повірте, що результат не змусить довго себе чекати. Всі, хто спробує цю смачну і ароматну страву, будуть у захваті від ваших кулінарних здібностей. І ваші старання гідно оцінять. А що може бути краще, ніж слова подяки від рідних і близьких, їх задоволені обличчя після того, як вони спробують ці домашні ковбаски. Краще цього, хіба що, сам смак домашньої їжі. Подавати ковбаски можна з будь-яким гарніром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
3 кг.
Lard
700 г.
Garlic
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Allspice Ground
за смаком
Eko Seasoning for Cheesecakes and Casserole 20g
за смаком
Antonivskyy Myasokombinat Pork Bellies 10m
Preparation steps
01
Заздалегідь підготувати кишки. Якщо вони очищені і пересипані сіллю, то потрібно замочити їх у воді на 2 години, а потім промити під струменем води. Якщо кишки неочищені, то потрібно вивернути їх навиворіт, промити і пошкрябати тупою стороною ножа. Жир видалити ножицями або ножем.
02
М'ясо нарізати шматками 1,5 × 1,5 см., сало більш дрібними шматочками (до 1 см.). Часник подрібнити, додати сіль, перець, воду, добре перемішати м'ясо руками.
03
Наповнити оболонку фаршем. Зазвичай для цього використовують спеціальну насадку від м'ясорубки чи комбайна. Формувати ковбаски можна або перекручуванням (крутити потрібно в одну сторону), або просто відрізаючи кишку і перев'язуючи кінець. Готові ковбаски проштрикнути тонкою голочкою в місцях, де скупчилося повітря, а потім помістити в киплячу воду на 7 хвилин.
04
Вийняти ковбаски і помістити їх в рукав для запікання. Туди ж покласти дрібно нарізане сало і трохи вершкового масла. Помістити в розігріту духовку на 1,5 години. За 10 хвилин до готовності розкрити рукав зверху (обережно, щоб не обпектися) і дати ковбаскам підрум'янитись.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores