Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - Image

Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - страва, яка не може не сподобатися. По-перше, їжа, приготована в керамічній посуді в духовці, - це вже само по собі цікаво. По-друге, виграшна особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість води можна використовувати будь-який м'ясний бульйон - буде ще смачніше. Готувати дане блюдо в духовці можна в керамічній каструльці або в декількох порційних горщиках для запікання. Подавати до столу можна в горщиках, а якщо готували в керамічній каструлі, перекласти в глибоку тарілку, за бажанням посипавши зеленню петрушки.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

500 г.

Packed Potatoes

700 г.

Bakalland Pitted Prunes 200g

150 г.

Carrots

150 г.

Onion

150 г.

Eco Allspice 20g

5 горошин

Salt Egypt

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Preparation steps

01

Нарізати цибулю півкільцями.

02

Моркву нарізати тонкими кружечками.

03

М'ясо нарізати кубиками.

04

Картоплю почистити і нарізати кубиками.

05

У керамічній каструльці змішати м'ясо, картоплю, чорнослив, цибулю, моркву, духмяний перець, посолити.

06

Додати близько 100 мл. води.

07

Накрити кришкою, поставити в духовку.Тушкувати при температурі 180°C протягом 2 годин.

08

Приготовану страву посипати зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min