
Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику
Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - страва, яка не може не сподобатися. По-перше, їжа, приготована в керамічній посуді в духовці, - це вже само по собі цікаво. По-друге, виграшна особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість води можна використовувати будь-який м'ясний бульйон - буде ще смачніше. Готувати дане блюдо в духовці можна в керамічній каструльці або в декількох порційних горщиках для запікання. Подавати до столу можна в горщиках, а якщо готували в керамічній каструлі, перекласти в глибоку тарілку, за бажанням посипавши зеленню петрушки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Packed Potatoes
700 г.
Bakalland Pitted Prunes 200g
150 г.
Carrots
150 г.
Onion
150 г.
Eco Allspice 20g
5 горошин
Salt Egypt
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Preparation steps
01
Нарізати цибулю півкільцями.
02
Моркву нарізати тонкими кружечками.
03
М'ясо нарізати кубиками.
04
Картоплю почистити і нарізати кубиками.
05
У керамічній каструльці змішати м'ясо, картоплю, чорнослив, цибулю, моркву, духмяний перець, посолити.
06
Додати близько 100 мл. води.
07
Накрити кришкою, поставити в духовку.Тушкувати при температурі 180°C протягом 2 годин.
08
Приготовану страву посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores