Чізкейк із білим шоколадом - Image

Чізкейк із білим шоколадом

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хто не любить чізкейк? Ніжний, солодкий, повітряний, ніби хмарка, поживний і корисний... Здається, в цьому пирозі, кожна калорія приносить лише користь. А чізкейк з білим шоколадом принесе ще більше задоволення, ще більше сміху та посмішок навколо завдяки своєму солоду. Солод цього пирога можна порівняти хіба що з медом, який ще пахне польовими квітами, а ніжність - хіба що з білими хмарами, схожими на грудочки вати. Шматочок такого чізкейка замінить вам сніданок, вгамує голод. Подаруйте собі та вашим близьким людям радість. Наповніть будинок затишком і ароматом спокою і любові. Це все можна зробити за допомогою звичайного чізкейку.

Ingredients

Печиво пісочне (ювілейне)

200 г.

Вершкове масло

100 г.

Маскарпоне

500 г.

Цукор

100 г.

Яйце

4 шт.

Білий шоколад

200 г.

Preparation steps

01

Змолоти печиво в крихти. Вершкове масло розтопити (60 г.), додати до печива, перемішати. Розподілити по формі подрібнене печиво (дуже зручно приминати чашкою). Поставити хвилин на 10 у духовку (170°С).

02

Поки форма в духовці, збити міксером маскарпоне з цукром. Ввести по одному яйця. Збивати на невеликій швидкості, як тільки все перемішалось - достатньо. Розтопити шоколад з вершковим маслом (40 г.) та додати до нього маскарпоне. Вилити отриману суміш на корж. Залити деко гарячою водою, якщо чізкейк пектиметься на водяній бані. Поставити форму на деко та відправити в духовку приблизно на годину. Температура не вище 170°С.

03

Через годину чізкейк "схопиться", але в середині ще буде нещільний. Значить готово. Дати йому охолонути, провести ножем по краям форми та поставити на ніч у холодильник. Різати теплим ножем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Чізкейк із білим шоколадом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua