
Апельсинове варення з кардамоном
Немає господині, яка хоча б раз в житті не займалася приготуванням варення. Але прогрес не стоїть на місці. Сьогодні стало можливим варити варення в мультиваpці. Приготувати в цьому диві кухонної техніки апельсинове варення зовсім неважко. Головне - вибрати плоди яскраві і солодкі. Але набагато важливіше дотримуватися пpавил приготування варення в мультиварці і користуватися перевіреним рецептом. І тоді результат буде передбачуваний: у Вас вийде незвичайне, ароматне варення. Любителям прянощів сподобається наявність у запропонованому рецепті кардамону.
Ingredients
Апельсини
1 кг.
Цукор
350 г.
Кардамон неочищений
за смаком
М'ята свіжа
за смаком
Preparation steps
01
З половини апельсинів вичавити сік і вилити його в мультиварку, а потім додати цукор. Поставити її в режим "Тушкування" і готувати так в межах 35-40 хвилин.
02
Решту апельсинів нарізати тонкими шматочками.
03
Коли тушкування соку закінчиться, додати в мультиварку нарізані апельсини і тушкувати хвилин 15.
04
Незадовго до закінчення приготування додати кілька зерен кардамону.
05
Подавати варення варто, прикрасивши його листям м'яти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores