Паста з грибами - Image

Паста з грибами

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хочете приготувати щось смачне, незвичайне і, як кажуть, на швидку руку? Тоді вам на допомогу прийде паста з грибами. Паста феттучіні дуже красиво виглядає на тарілці, неважка для шлунку і має приємний смак. Гриби замінять м'ясо, а зелень, оливкова олія, перець і часник подарують вам запах Середземномор'я. До речі, часник є відмінним афродизіаком. Всього лише пару зубчиків не зроблять запах неприємним, однак чудово вплинуть на смак страви. Все, що вам знадобиться для цієї пасти, - це 20 хвилин часу, мінімум інгредієнтів і трохи гарного настрою. І смачна вечеря гарантована! А два келихи червоного вина і свічка зроблять вечерю романтичною.

Ingredients for the recipe

Oyster Mushrooms
226.80

Oyster Mushrooms

per 1 kg

Ingredients

Oyster Mushrooms

500 г.

Garlic

3 зуб.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл.

Fresh Greens Mix 100g

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити часник в оливковій олії. Видалити часник з сковороди, а олію залишити.

02

Помити гриби і нарізати кубиками або скибочками. Додати до олії, в якій смажився часник, нарізані гриби. Обсмажити 5 хвилин, додати сіль, перець за смаком.

03

Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Додати зелень до грибів. Закип'ятити воду, посолити і відварити в ній пасту до готовності. На тарілку викласти пасту, а зверху гриби. Прикрасити зеленню і подавати на стіл.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min