
Аджика з баклажанами
Якщо ви любите смачні домашні закрутки, якщо ви щоліта робите запаси на зиму, тоді цей рецепт для вас. Справа в тому, що таку аджику можна зберігати довго, хоч всю зиму. Головне, в прохолодному місці. До того ж, робити її не так вже й складно. Зате у вас на столі завжди буде смачна заправка до різних страв. Особливо важливо, що ви робите її самі без хімічних виробничих добавок, а значить аджика буде містити в собі тільки корисні компоненти. Адже кожен овоч по-своєму корисний. Наприклад, баклажани впливають на рівень холестерину, вони його знижують. А також цей овоч низькокалорійний. У червоному перці багато бетакаротину. Помідори теж мають дуже багато корисних властивостей, які навіть перерахувати складно. У результаті ми маємо смачну домашню аджику, яка підійде майже до будь-якої страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kappa Sweet Pepper
1 кг.
Pink Tomato in Packing
1,5 кг.
Red Chili Pepper
100 г.
Garlic
100 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
100 мл.
Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g
200 мл.
Salt Egypt
за смаком
Grilled Eggplant
1 кг.
Preparation steps
01
Підготувати і очистити всі овочі: видалити насіння з перця, нарізати овочі невеликими кубиками і пропустити через м'ясорубку.
02
Перемішати, додати масло і сіль (за смаком). Помістити на вогонь і варити протягом 50-60 хвилин на невеликому вогні.
03
Наприкінці варіння додати оцет і вимкнути вогонь.
04
Аджику перелити в чисті, стерилізовані банки, закатати стерилізованими кришками.
05
Охолодити і зберігати в прохолодному місці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores