
Теплий салат з куркою і грибами
Дуже оригінальний курячий салат. Його родзинка і оригінальність полягає в тому, що в даному салаті поєднуються відварене куряче філе з обсмаженими скибочками бекону, що надає салату особливий, унікальний і своєрідний цікавий смак. Прекрасно в цей салат вписуються обсмажені шампіньйони. Щодо зеленого салату, то можна додавати будь-які його види, особливо сорти «Айсберг», але найкраще підійде салатний мікс. Прикрасити салат можна обсмаженими до золотистого кольору зернами кунжуту, таким чином, крім поліпшення зовнішнього вигляду, салат набуде цікавий аромат і смак (до речі, можна обсмажити курку в паніровці з яйця і кунжуту, виглядає це дуже ефектно, а готується просто). Також при подачі салату, можна прикрасити його кількома курячими скибочками, загорнутими в смужки обсмаженого бекону.
Ingredients
Філе куряче
300 г.
Суміш салатних листків
200 г.
Печериці
200 г.
Бекон
100 г.
Олія оливкова
10 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити їх до золотистого кольору. Бекон нарізати смужками і обсмажити.
03
Салат помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores