Тушковані кальмари - Image

Тушковані кальмари

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Час від часу потрібно балувати себе смачними, вишуканими і легкими стравами одночасно. Згадайте про морепродукти – ідеальний варіант. Ніжний смак кальмара – цінного океанічного делікатесу – давно оцінили навіть найвибагливіші гурмани, адже будь-які страви з ними виходять особливими. Що стосується чистки кальмарів, то після занурення в окріп важливо уважно видалити і кольорові, і прозорі плівочки. Інакше після обсмажування м'ясо стане жорстким, а сама тушка зменшиться в розмірах. Ось і весь секрет. За нашим чудовим рецептом кальмари складуть прекрасну компанію моркві і ріпчастій цибулі. Тушкуючись в оливковій олії, морепродукт насичується соками і смаками овочів і стає ніжним.

Ingredients

Кальмари

400 г.

Морква

80 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Олія рослинна

20 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Кальмари ошпарити окропом і зняти шкірку. Нарізати кальмар кільцями.

03

Цибулю обсмажити на рослинній олії. Потім додати моркву і готувати 4-5 хвилин. Додати кальмар і тушкувати близько 2 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Тушковані кальмари – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua