Сьомга у вершковому соусі - Image

Сьомга у вершковому соусі

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Неймовірно смачна, ароматна і ефектна страва для Вашого святкового застілля – сьомга у вершковому соусі. До того ж і дуже корисна: ця червона делікатесна рибка містить незамінні мінеральні елементи, завдяки чому сповільнюються процеси старіння шкіри. Ще й приготована на пару. У поєднанні з вершками, зеленню і ароматними спеціями філе сьомги стає дуже ніжним, м'яким і соковитим. Любителям страв погостріше можна додати більшу кількість карі і чорного меленого перцю. І наостанок важлива порада: для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж же час корисної, дієтичної сьомги, необхідно скропити її свіжовичавленим лимонним соком, який грає роль маринаду.

Ingredients for the recipe

Piece Salmon
499.00 - 537.00

Piece Salmon

per 1 kg

Ingredients

Piece Salmon

600 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Carmencita Curry 40g

5 г.

Dill 70g

20 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рибу помити, нарізати на шматочки (можна взяти стейки). Покласти рибу в пароварку і готувати близько 10-15 хвилин до злегка рожевого кольору. Кріп помити, просушити і подрібнити.

02

Вершки нагріти в сотейнику, додати карі, сіль, перець і кріп. На маленькому вогні варити 3 хвилини. Сьомгу покласти на тарілки, посолити за смаком, полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min