Салат з курки з м'ятою  - Image

Салат з курки з м'ятою

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

У салатах поєднання курки і м'яти зустрічається досить не часто. А даремно, адже таке поєднання надає салату цікавий, незвичайний смак. М'яту в даному випадку краще нарізати не занадто дрібно (кожен листочок порвати на кілька шматочків) і обшпарити перед додаванням в салат окропом. Заправка з меду, гірчиці та оливкової олії, яка входить в салат, прекрасно підходить до курки. Що стосується курки, то її можна додавати не тільки відварну, а й підсмажену або запечену. Особливо смачно буде, якщо куряче філе попередньо замаринувати в заправці, а потім обсмажити. Тоді вийде на курці смачна скоринка. У такому випадку салат можна заправити просто невеликою кількістю оливкової олії.

Ingredients for the recipe

Avocado 500g
169.00

Avocado 500g

500 g

Ingredients

Avocado 500g

1 шт.

Chicken Fillet

450 г.

Mint 50g

50 г.

Deroni Dijon Mustard 200g

10 г.

Litniy Med Honey 750g

10 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. М'яту помити, просушити і подрібнити.

02

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

03

З'єднати гірчицю з оливковою олією і медом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min