
Картопляний салат з тунцем і квасолею
Іноді дуже хочеться зробити щось дуже просте і швидке. Особливо якщо прийшов втомлений з роботи і сил немає довго стояти біля плити. Тому для таких випадків існують рецепти ситних салатів, які й голод вгамують, і не змусять вас довго возитися з приготуванням. Один з таких салатів - з картоплі, тунця і квасолі. Хороший він тим, що його можна приготувати в будь-який час року, особливо якщо використовувати консервовану квасолю. Швидкий салат сподобається не тільки вам, але й усім вашим рідним, адже його можна подавати як повноцінну страву. А якщо ще й прикрасити зеленню, то вийде навіть дуже представницький вигляд.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Lemon
30 г.
Сhili Pepper
5 г.
Garlic
1 зуб.
Beans
400 г.
Onion
80 г.
Parsley 70g
30 г.
Calvo California canned tuna salad 150g
200 г.
Greek Salad
110 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Змішати оливкову олію, лимонний сік, чилі і часник. З тунця злити рідину і трохи розім'яти виделкою. З квасолі злити рідину, якщо вона консервована або відварити до м'якості.
03
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Перемішати всі інгредієнти, додати заправку, перемішати і подавати, трохи охолодивши.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores